Sex gode grunner

En unik guide til lyst og nytelse (signert)

preview-lightbox-sexgodegrunner-mockup (2)

Velg hvor mange bøker du vil ha og trykk

«kjøp nå».
(Du vil bli sendt videre til PayPal).

Antall: Spar 50 kr. per bok ved kjøp av 2 eller flere

Signert bok, diskrét tilsendt.

Ønsker du en bok signert av forfatterne?
Bestill boken i dag og få den tilsendt i posten, ferdig signert.
Boken kommer i en diskret, hvit boblekonvolutt uten merknader om innholdet.

Boka og kurs hos avansert seksualitet utfyller hverandre

Boka og kurset har flere felles temaer, men de er laget for å utfylle hverandre. Det vil si at du vil lære mye nytt og spennende enten du har vært på kurs hos oss og har lyst å lese boka, eller omvendt. Dersom du alt har lest boka vil du finne spesielt mye nytt og spennende i kurset i mannlig seksualitet.

Effektive teknikker som fungerer godt i praksis

Psykolog Lillian Rydning og Coach Dag Eian lærer bort unike ferdigheter som løfter samlivet og sexlivet til et nytt nivå. Siden 2009 har de holdt kurs for både menn og kvinner som ønsker å få det sexlivet de drømmer om. Teknikkene og rådene i boka er konkrete, direkte og gir raske resultater, uavhengig av hvordan sexlivet ditt er idag.

Tror du at du kan alt du trenger å kunne om sex?

Da er nettopp denne boka noe for deg. Boka viser deg at det finnes langt mer der ute enn du hadde tenkt var mulig. Variasjon, spenning og lek livet ut er noen av stikkordene for boka.

Ta steget fra god til fantastisk sex 

Er du nysgjerrig på hvordan du kan gå fra god sex til fantastisk sex? Her finner du de ukjente teknikkene og ferdighetene de færreste kjenner til.

Nyt sex på nye måter 

Hvordan kan du best tilfredsstille partneren, hvordan holder du sexen spennende over tid og hva kjennetegner ekstra god sex? De aller feste menn og kvinner som er virkelig gode i senga, har lest mye om sex. Med effektive teknikker er veien kort fra teori til praksis. Med riktig kunnskap er det lettere å få til både variert og spennende sex i en travel hverdag.

Få mer og bedre sex

Vil du vite mer om hvordan du kan lokke frem lysten hos din partner, eller ønsker du å ha mer lyst enn du har nå? Enten du vil gjøre pliktsex om til lystsex eller bare vil sørge for variasjon og spenning livet ut finner du mye spennende som passer for akkurat deg.

Få bedre selvtillit og unike ferdigheter i senga

Kunnskap om hvordan du og din partner egentlig fungerer seksuelt legger grunnlaget for fantastisk sex. Denne kunnskapen gir deg selvtillit i senga og øker nytelsen for begge både før, under og etter sexen.

Løs eventuelle problemer

Sliter du eller din partner med mangel på sexlyst, ereksjonssvikt, for tidlig eller for sen utløsning? Sex kan ha sine utfordringer, men det er mye du selv kan gjøre for å få det bedre. Konkrete råd og løsninger gjør det lettere å fine tilbake til den gode sexen.

Forfatterne

Lillian Rydning

Lillian Rydning er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo med videreutdanning i kognitiv terapi fra Beck Institute i Philadephia. Hun har jobbet mye med parterapi, sexologiske problemstillinger, traumebehandling og behandling av lettere psykiske lidelser.

Dag Eian

Dag Eian er gründer og sosialcoach med spesialisering på selvutvikling. Han startet som kursdeltaker på kurs i avansert seksualitet i 2010, og har deretter gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om. Siden 2012 har han holdt kurs sammen med Lillian Rydning, hvor han blant annet har utviklet feltet mannlig multiorgasme til nye nivåer.

I tillegg har hun skrevet kapitlene om parforhold og seksuelle vansker som medforfatter i boka Sex gode grunner. I boka viser forfatterne hvordan seksuelle vansker ikke bare kan bedres, men også i noen tilfeller bli en ressurs.

Som medforfatter av Sex gode grunner har han lagt mye vekt på dele verktøyene som gjør at god sex kan bli fantastisk.

Kjøp boken i dag

Velg hvor mange bøker du vil ha og trykk «kjøp nå».

(Du vil bli sendt videre til PayPal).

Antall: Spar 50 kr. per bok ved kjøp av 2 eller flere