Onlinekurs i mannlig seksualitet

Er du klar for å gi din partner mer nytelse enn han trodde var mulig?

Frister det å la ham oppleve 5-10 stadig mer intense orgasmer per samleie? Hva med å motvirke de vanligste seksuelle problemene menn opplever, eller å kunne oppleve fullkroppsorgasmer sammen?
Høres dette ut som noe for deg?
Les videre, og lær hvordan du kan etablere deg trygt som den beste sengepartneren han noen sinne har vært med.
m
27000

Fornøyde kunder

5

Timers varighet

10

Orgasmer per samleie (For ham)

3

Minutter lange orgasmer

En smakebit på innholdet

Er alle menn griser?

Hans seksualitet blir ofte redusert til en ereksjon som forhåpentligvis holder, og en sprut som helst skal komme akkurat når det passer. 90% av menn opplever alltid orgasme under samleie. Men betyr det nødvendigvis at sexen var bra? Eller kan det noen ganger være som å jobbe en hel helg, mot å få en femtilapp i betaling på slutten? For at han skal ha virkelig god sex, trengs det noe mer. Men hva?
Høres dette kjent ut?
Frykten for å ikke strekke til i senga og «ikke være mann nok» gjør slik at den seksuelle nytelsen erstattes med stress og angst. Det fører til at mange menn har et langt mindre givende sexliv enn de kunne hatt. Mange menn vet heller ikke hvordan de kan få mer av den sexen de ønsker seg, eller hva kroppen deres egentlig kan gi dem av nytelse. Med riktig trening kan også menn bli multi – og fullkroppsorgasmisk, for å nevne noe.
Hans nytelse i sentrum: Et kurs for både ham og henne.
Du vil lære hvordan å finne tilbake til spenningen, nysgjerrigheten og nytelsen i et fritt og godt sexliv. I tillegg får du med deg flere konkrete teknikker for håndjob og blowjob, samt treningsprogramer for å gjøre han multiorgasmisk og begge fullkroppsorgasmisk. Kurset avsluttes med samtaleteknikker og oppskrifter på hvordan å sikre et spennende og variert sexliv, livet ut.
Til kurspåmelding

Om kurset

Varighet: Ca. 5 timer.

 

Antall moduler: 3.

 

Format: Videoformat med visning av powerpoint, samt sensuelle (ikke pornografiske) bilder/video/illustrasjoner

 

Tilgang: Umiddelbar ved påmelding.

 

Tilgangstid: 90 dager.

 

Nedlastbart materiale: Ja
(Slides).

 

Pris: 2.990,-

 

Prioritert oppfølging i etterkant : Har du spørsmål til kursinnholdet? Ta kontakt med oss via en privat melding på Facebooksiden vår.

Om kurset

Varighet: Ca. 5 timer

Antall moduler: 3

Format: Lyd med visning av slides, ingen eksplisitte videoer eller bilder

Tilgang: Umiddelbar, etter betaling. Tilgangstid: 90 dager

Nedlastbart materiale: Ja (Slides + kompendium)

Pris: 2.990,-

Sexcoach Dag Eian og Psykolog Lillian Rydning

 

Kursene hos oss er utviklet av psykolog Lillian Rydning og forfatter Dag Eian. De har til sammen kurset tusenvis av fornøyde klienter siden oppstarten av kursrekken i 2009. De har også gitt ut den internasjonale bestselgeren Sex Gode Grunner i 2017. Kursene inneholder både en rekke nye tema, samtidig som de går mer i dybden på det viktigste fra boka. Kursene og boka utfyller dermed hverandre. Kursene passer for alle over 18 år, uansett legning og erfaringsnivå.

Invester i dag og sikre et godt sexliv livet ut.

Du får umiddelbart 90 dagers ubegrenset tilgang til:
 • Onlinekurs i videoformat med 5 timers spilletid.
 • Nedlastbart kursmateriale.
 • Konkrete øvelser du kan gjøre umiddelbart for å øke hans (og egen) nytelse.
 • Kommunikasjonsteknikker for å forhindre konflikter.
 • Teknikker for stimuli med hånd og munn.
 • Samleieteknikker.
 • Treningsprogram for PC-muskel.
 • Guide til hans første multiorgasmer.
 • Guide til å bli fullkroppsorgasmisk (begge kjønn).
 • Teknikker for å sikre seksuell spenning og variasjon.
 • Samtaleøvelser for å sikre at begge får sine behov dekket.
 • Og mye, mye mer…

Hvordan kan et kurs gi dere bedre sex?

Kurset vårt er bygget opp på en enkel og pedagogisk måte. Vi starter med det du virkelig må vite om mannlig seksualitet for å ha god sex livet ut. Deretter går vi videre til de avanserte teknikkene og de konkrete treningsprogrammene for å øke begges nytelse. Når kurset er ferdig vil du ha en full forståelse av den mannlige seksualiteten, og dens potensiale og et oppslagsverk du vil ha resten av livet for å sikre nytelse og spenning livet ut. Blant annet lærer du:
Bli multiorgasmisk

Du lærer hvordan han kan øke sin egen nytelse og få så mange orgasmer han ønsker, uten å miste ereksjonen, lysten eller orgasmeintensiteten mellom hver gang. Konkrete treningsprogrammer for å bli fullkroppsorgasmisk gir begge kjønn langt kraftigere orgasmer som kan vare i flere minutter.

Styrk parforholdet

Teknikker for seksuell variasjon, kommunikasjon og hvordan få dine behov dekket bedrer både parforholdet og sexlivet.

Unngå problemer

Reduser og forebygg prestasjonsangst, ereksjonssvikt og for tidlig/sen utløsning. Ta knekken på manglende kunnskap som skader sexlivet ditt og legg et solid grunnlag som hindrer seksuelle problemer i å ødelegge for deg i fremtiden.

Lær konkrete teknikker

Konkrete teknikker for både hånd og munn, samt for økt nytelse for ham under samleie, er med på å gjøre henne uforglemmelig. I tillegg vil han oppleve nytelse han aldri før har opplevd.

Anders I.

 

Er du lei av å ikke prestere i senga er Dag Eian mannen som kan sakene sine. Ikke bare har han generelt stor kompetanse på området, men han har ført mannlig seksualitet til et helt nytt nivå. Jeg har vært borti flere programmer om mannlige multiorgasmer, og for å holde ut lengre i senga, men dette er noe helt annet. Jeg har aldri sett et program om mannlig seksualitet med lik dybde, men som samtidig er så enkelt å forstå, eller lett å utføre. Ved kun å utføre noen få enkle øvelser kan du bli multiorgasmisk, og aldri bekymre deg for å prestere dårlig igjen. Verken prestasjonsangst eller å komme for tidlig vil være et problem i fremtiden.

Lasse K.

 

Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. Har personlig lest en del fra før av, men for meg var det likevel mye nytt og fint å få det forklart nærmere. Dette er det mest interessante et kurs kan handle om! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle kvinner du ønsker, rett og slett! Det er noe som kommer godt med som selvtillitsbooster ja! Definitivt verdt pengene. Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! 🙂 Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det sterkeste!

Morten Hake

 

Jeg deltok på mannlig seksualitetskurset og ble helt blåst vekk av begeistring da jeg fant ut hvor mye potensiale vi menn har til å oppnå bedre orgasmer. Alle menn bør vite om dette. Det er tydelig at Dag Eian IKKE er enda en lærer som forteller hvordan ting skal være uten å ha gått løypen selv. Han mestrer selv kunsten, og lærer bort det han lever selv.

 

Etter kurset satt jeg igjen med konkrete teknikker og øvelser som har økt min seksuelle kvalitet betraktelig. Jeg anbefaler kurset på det sterkeste.

Over 27.000 mennesker i alle aldre har forbedret sexlivet sitt ved å følge rådene våre.

I dag er det din tur.

Til kurspåmelding