Onlinekurs

Meld deg på onlinekurs i avansert seksualitet

– se kurset trygt fra ditt eget hjem, alene eller med din partner –

Onlinekurs i kvinnelig og mannlig seksualitet

Trykk på knappen «Til kurspåmelding» og du blir sendt videre til vår kursportal der du kan betale og få umiddelbar tilgang.

Kvinnelig seksualitet

3.990,-

Til kurspåmelding

Har sexen blitt kjedelig? Eller ønsker du noe mer? 

 

Nysgjerrig på hvordan hun kan trenes opp til å få orgasme på et tosifret antall måter? Ønsker du at at det virkelig skal krible i magen når dere tenker på sex?

 

Eller er det kanskje blitt litt pliktløp og rutine med årene, hvor du kanskje har lyst til å finne tilbake til den gode tiden i starten av forholdet? Kanskje er det blitt vanskelig å nyte sexen, fordi fokuset er på å skulle «prestere» et eller annet?

 

Dette kurset passer for menn som ønsker å gi henne en fantastisk opplevelse, og for kvinner som ønsker å bli kjent med kroppen sin på en ny måte.  Lær hvordan hennes seksualitet fungerer, og hvordan du kan spille på lag med den i stedet for å jobbe mot den. Tren opp erogene soner. Opplev økt intimitet og nærhet med partneren. Og ikke minst: Nyt.

 

Gjør noe med det. Nå.

 

Kursinnhold

 

I dette kurset står kvinnens seksualitet og seksuelle nytelse i fokus:

 

 • Kurset dekker alt fra grunnleggende seksuell kunnskap til avanserte teknikker for seksuell opptrening, kvinnelig ejakulasjon (spruteorgasme) og de glemte erogene sonene i skjeden.
 • Fra en variant av tantrisk massasje og forspillhemmelighetene de færreste vet om, til en steg-for-steg oppskrift på økning av sjansen for orgasme under samleie
 • Støtteknikker, samt stillingen og teknikkene som øker sjansen for orgasme under samleie.
 • Hemmelighetene bak kvinnelig seksualitet: Det du må vite for å ikke få problemer senere.
 • Tenningsmønstrene de fleste kvinner ikke snakker høyt om
 • Hvorfor følelser er så viktig under sex og hvordan du kan aktivere følelser for å gi henne best mulig sex.
 • Hva påvirker seksualiteten hennes? Hvordan kan hun bruke denne kunnskapen til å få mer lyst og nytelse i hverdagen?
 • Mer sex (lyst): Vi gir deg oppskriften på hvordan du får en kvinne i humør og hva som faktisk vekker lysten hennes. Og ja, hun lærer å tenne seg selv, også.

 

Du får:

 

 • Mindre sjanse for seksuelle vansker som kan ødelegge parforholdet: I kurset finner du alt fra konkrete teknikker som er lette å omsette til praksis kombinert med kunnskap som forebygger seksuelle vansker.
 • Mange kilder til lek og moro: I tillegg til bedret seksuell selvtillit vil du sitte igjen med en rekke måter å gi (eller få!) nytelse på som de fleste ikke kjenner til.
 • Et nylig oppdatert kurs utviklet av psykolog og bestselgende forfatter Lillian Rydning.  Dersom du skulle lært det samme hos psykolog/sexolog ville prisen vært fra 16500kr og oppover.
 • Vi kan tilby et unikt kurs basert på kunnskap de fleste ikke kjenner til. Vi har fokus på seksuell kunnskap som ikke er allmennkunnskap, slik at du får mange nye kilder til lek, variasjon og seksuell spenning.
 • Samtidig har vi med det grunnleggende og det du må vite om sex for å unngå å få vansker på sikt, slik at alle skal kunne henge med og ha god sex livet ut.

 

Du får også:

 

 • Et kurs som passer de fleste: Kurset har fokus på kunnskap, seksuelle teknikker og inspirasjon som passer for de aller fleste. Ingen spesielle fetisjer er påkrevd for spennende påfyll av den seksuelle verktøykassen din. Kurset passer for nybegynnere til de som er på avanserte nivåer.
 • Mye kunnskap for pengene: Kurset er en utvidelse av det komplette dagskurset vårt.  Vi har også flettet inn oppdatert kunnskap spørsmål fra ti år med fornøyde kursdeltakere for å gi deg svar på de tingene du lurer på.
 • Kopi av alle slides som brukes i kurset vårt, slik at du enkelt kan repetere kursinnholdet senere.
 • Rabattkupong på erotiske klær og sexleketøy hos Lillefrekke.no
 • Hele 3 måneders tilgang. Del gjerne kurset opp i mindre deler og se dem på en romantisk kveld i armkroken til kjæresten. Kanskje ender kvelden med ekstra god sex? Andre ganger ender den kanskje i gode samtaler som gir bedre sex i lengden.

 

Total verdi: Minimum 16 500kr. 

Til kurspåmelding

Begge kurs

6.490,-

Til kurspåmelding

Nytelse for ham og henne

 

Menn kan få så uendelig mye mer ut av sexen enn de er klar over. Han kan også kjenne fullkroppsorgasmer og mange orgasmer på rad rase gjennom kroppen. Hun kan på sin side lære seg å ejakulere og kan trene opp kroppen til å gi nytelse på en lang rekke nye måter. Og multiorgasmer og polyorgasmisk modus, hvor den ene orgasmen bare tar den andre, er oppnåelig for begge kjønn.

 

Glem pliktsex og rutine: Det er på tide å lære nye måter å få orgasme på, og å oppdage og vekke erogene soner du ikke visste fantes (inkludert de tre i skjeden og punktet som lar deg få en voksen mann til å ligge i bue over fingeren din…). Legg på våre hemmelige redskaper for å sikre variasjon livet ut på en enkel måte, så kan sexen fortsette å føles spennende i årevis fremover.

 

Kurset i kvinnelig og mannlig seksualitet har først og fremst fokus på hvordan du kan skape et best mulig sexliv. Det ligger mye god forebygging i å sikre at du og partneren har det fantastisk på soverommet.

 

Kursinnhold


Dette kurset består av kurset i kvinnelig seksualitet og kurset i mannlig seksualitet, som også kan tas hver for seg. Dersom du velger å investere i sexlivet og i et eventuelt parforhold ved å kjøpe begge kursene, belønner vi deg med en kraftig rabatt.

 

Du kan komme i gang alt i dag. Velkommen på kurs hos oss!

Til kurspåmelding

Mannlig seksualitet

3.990,-

Til kurspåmelding

Er du nysgjerrig på hvordan mannen kan ha fantastisk sex?

 

Mange menn er generøse i senga, og jobber hardt for å gi nytelse. Men kan det ikke noen ganger føles som om du har jobbet en hel helg bare for å få en femtilapp i betaling på slutten? Selv om han kanskje som regel får orgasmen sin på slutten, er det jo ikke det samme som at sexen er bra.

 

Det krever som regel ikke mye for å få en mann til å komme. Men, for å gi ham en virkelig uforglemmelig opplevelse, krever det gode teknikkferdigheter fra henne. På kurs i mannlig seksualitet lærer du det som gjør henne fantastisk i senga. Dersom en svært fornøyd mann ikke er belønning nok, kan hun ta med seg økt seksuell selvtillit og fullkroppsorgasmer som bonus.

 

Nysgjerrig på hva som gjør sex til en virkelig fantastisk opplevelse for ham? Eller hvordan du som mann kan få det bedre? Meld deg på kurs. Du kan være i gang om noen få minutter.

 

Kursinnhold


I dette kurset er det mannens seksuelle nytelse som står i sentrum:

 

 • Nysgjerrig på hvordan menn kan kurere for tidlig utløsning, og i stedet lære seg å ha orgasme på orgasme, uten å miste ereksjonen eller lysten mellom hver gang? Og i stedet få bedre og mer intense orgasmer for hver gang? Med konkrete og dokumentert effektive teknikker lærer vår multiorgasmiske foreleser Dag Eian hvordan du kan oppnå det samme.
 • Lær hvordan både hun og han kan trene seg opp til å få fullkroppsorgasmer, det vil si orgasmer som kjennes i hele kroppen.
 • Du får også med deg teknikker for å stimulere ham og intensivere orgasmene hans. Her lærer du alt fra handjob-ferdigheter til hvordan du kan trene deg opp til å mestre deep throat uten ubehag. Dette er også relevant for menn som ønsker å lære bort seksuelle ferdigheter eller som bare ønsker mer nytelse selv, inkludert under solosex.
 • Lær grunnleggende seksuell kommunikasjon: Hvordan kan du be om mer av det du liker aller best? Hvordan kan du ta opp temaer som er vanskelige på en måte som reduserer sjansen for å såre?
 • Seksuell variasjon: Hvordan kan du sikre variasjon og hindre at rutinen sniker seg inn, på en spennende og enkel måte?
 • Hjelp til å snu for tidlig utløsning til å bli en ressurs: Kom når du selv vil som multiorgasmisk. Du får også hjelp til konkrete ting du kan gjøre hvis du sliter med for sen utløsning eller har prestasjonsangst.

 

Du får:

 

 • Mindre sjanse for seksuelle vansker som kan ødelegge parforholdet: I kurset finner du alt fra konkrete teknikker som er lette å omsette til praksis kombinert med kunnskap som forebygger seksuelle vansker.
 • Mange kilder til lek og moro: I tillegg til bedret seksuell selvtillit vil du sitte igjen med en rekke måter å gi (eller få!) nytelse på, som de fleste ikke kjenner til.
 • Erfarne forelesere: Kurset er utviklet av sexcoach og bestselgende forfatter Dag Eian og psykolog og psykolog Lillian Rydning. Siden oppstarten av kursene våre i 2009 og med over 28 000 solgte bøker har vi god oversikt over hva folk lurer på, men kanskje ikke alltid tør å spørre om.

 

Du får også:

 

 • Et kurs som passer de fleste: Kurset har fokus på kunnskap, seksuelle teknikker og inspirasjon som passer for de aller fleste. Ingen spesielle fetisjer er påkrevd for spennende påfyll av den seksuelle verktøykassen din.
 • Kopi av alle slides som brukes i kurset vårt, slik at du enkelt kan repetere kursinnholdet senere.
 • Rabattkupong på erotiske klær og sexleketøy hos Lillefrekke.no
 • Hele 3 måneders tilgang. Del gjerne kurset opp i mindre deler og se dem på en romantisk kveld i armkroken til kjæresten. Kanskje ender kvelden med ekstra god sex? Andre ganger ender den kanskje i gode samtaler som gir bedre sex i lengden.
Til kurspåmelding

Om kursene

Kurs i avansert seksualitet er en investering for livet. Du lærer alt du trenger å vite om din egen og partnerens seksualitet for å øke sjansen for god sex livet ut.

Kursene i kvinnelig og mannlig seksualitet kan tas hver for seg, eller sammen til rabattert pris. Kursene utfyller hverandre uten å overlappe hverandre. Vi anbefaler likevel å ta begge: Tar du kursene samtidig er det du lærer ferskt i minne. Det gjør det lettere å sette sammen det du lærer til et mer helhetlig bilde av din egen og partnerens seksualitet.

Har du lest sex gode grunner? Kursene går i dybden på en rekke av temaene, samtidig som vi bygger videre med nytt og spennende innhold vi ikke fikk plass til i boken.

Påmelding er bindende.

Les gjerne vilkårene våre her før påmelding.