Onlinekurs mannlig og kvinnelig seksualitet

Frister det å lære om hvordan du kan få partneren inn i en tilstand der den ene orgasmen bare tar den andre?

Polyorgasmisk modus, mannlige multiorgasmer og fullkroppsorgasmer for begge kjønn er bare noe av det som er mulig med riktig trening.
Eller kanskje ønsker du bare å spice opp sexlivet litt, med alt fra kvinnelig spruteorgasme til konkrete teknikker som intensiverer nytelsen for dere begge?
Med over 11 timer spilletid er dette den perfekte kurspakken for deg som vil lære om både din egen og partnerens nytelse, samt for paret som vil ha best mulig sex sammen.
8

Gjennomsnittlig antall orgasmer per samleie for multiorgasmiske menn

11

Timers varighet

180

Varighet i sekunder på lengste rapporterte mannlige orgasme, etter kurs

32

Antall rapporterte orgasmer på en time, etter opptrening

En smakebit på innholdet

Om kurset

Varighet: Ca. 11 timer

Antall moduler: 6

Format: Lyd med visning av slides, ingen eksplisitte videoer eller bilder

Tilgang: Umiddelbar, etter betaling. Tilgangstid: 90 dager

Nedlastbart materiale: Ja (Slides)

Pris: 4.990,-

Er ikke sex noe som alle bare kan, da?

Hans seksualitet blir ofte redusert til en ereksjon som forhåpentligvis holder, og en sprut som helst skal komme akkurat når det passer. 90% av menn opplever alltid orgasme under samleie. Men betyr det nødvendigvis at sexen var bra? Eller kan det noen ganger være som å jobbe en hel helg, mot å få en femtilapp i betaling på slutten? For at han skal ha virkelig god sex, trengs det noe mer. Men hva? Og hvordan kan han få multiorgasmer, fullkroppsorgasmer og sikre et variert og spennende sexliv over tid? Dette er bare noen av temaene i kurset i mannlig seksualitet.
Mange tror de kan alt de trenger å vite om sex. Men hvorfor sliter da 37% av kvinner med sexlysten, spesielt etter man har vært sammen en stund? Og hvorfor får så få kvinner orgasme hver gang de har sex, mot over 90% av menn? De som er virkelig gode i senga vet at ``praksis`` kun vil ta dem et stykke på veien: For å nå polyorgasmisk modus og de virkelig høye nivåene av nytelse kreves det noe mer. Men hva? I kurset i kvinnelig seksualitet lærer du alt fra kvinnelig spruteorgasme til konkrete teknikker og ferdigheter som sikrer lyst og nytelse livet ut.
Kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet: Begges nytelse i sentrum
Kurset i kvinnelig seksualitet har fokus på hennes kropp og nytelse, mens det mannlige kurset har fokus på hvordan han kan oppleve et tosifret antall stadig mer intense orgasmer under et og samme samleie, for å nevne noe. Begge kursene kan dermed tas av begge kjønn, avhengig av om du ønsker å bli bedre kjent med deg selv eller med din partners seksualitet. Dersom du tar begge kursene får du en solid rabatt som gjør det enklere å komme i gang.
Kursene egner seg for alle over 18 år, og har først og fremst fokus på glimrende sex for folk flest (så nei, du trenger ikke spesielle tenningsmønstre for å få utbytte av kursene). Se nærmere på kursinnholdet beskrevet under kursene i kvinnelig og mannlig seksualitet for å få en nærmere oversikt over kursinnholdet.
Til kurspåmelding

Om kurset

Varighet: Ca. 11 timer.

 

Antall moduler: 6.

 

Foredragsholdere: Psykolog Lillian Rydning, bestselgende forfatter Dag Eian.

 

Format: Videoformat med visning av powerpoint, samt sensuelle (ikke eksplisitte) bilder/video/illustrasjoner

 

Tilgang: Umiddelbar ved påmelding.

 

Tilgangstid: 90 dager.

 

Nedlastbart materiale: Ja
(Slides + kompendium).

 

Pris: 4.990,-

 

Prioritert oppfølging i etterkant : Har du spørsmål til kursinnholdet? Ta kontakt med oss via en privat melding på Facebooksiden vår.

Forfatter Dag Eian og psykolog Lillian Rydning

 

Kursene hos oss er utviklet av psykolog Lillian Rydning og forfatter Dag Eian. De har til sammen kurset tusenvis av fornøyde klienter siden oppstarten av kursrekken i 2009. De har også gitt ut den internasjonale bestselgeren Sex Gode Grunner i 2017. Kursene inneholder både en rekke nye tema, samtidig som de går mer i dybden på det viktigste fra boka. Kursene og boka utfyller dermed hverandre. Både par og single vil få utbytte av kursene, slik at du trenger ikke ha en partner nå for å få det bedre seksuelt. Kursene passer for alle over 18 år, uansett legning og erfaringsnivå.

Invester i deg selv, partneren og et godt sexliv livet ut.

Du får umiddelbart 90 dagers ubegrenset tilgang til:
 • Onlinekurs i videoformat med 11 timers spilletid.
 • Svar på spørsmål du måtte ha knyttet til kursinnholdet i etterkant.
 • Nedlastbart kursmateriale.
 • Tre måneders tilgang.
 • Konkrete øvelser og teknikker du kan gjøre umiddelbart for å øke hans og hennes nytelse.
 • Kommunikasjonsteknikker for å forhindre konflikter.
 • Teknikker for stimuli med fingre, hånd og munn for å gi din partner en fantastisk opplevelse.
 • Samleieteknikker (dette utgjør en mindre del av kurset, slik at kursene egner seg uansett legning).
 • Treningsprogram og guide til hans første multiorgasmer.
 • Guide til å bli fullkroppsorgasmisk (begge kjønn).
 • Mannens g-punkt, de tre erogene sonene i skjeden og hvordan du trener dem opp.
 • Kvinnelig spruteorgasme og hvorfor teknikker ikke er nok for å nå polyorgasmisk modus.
 • Psykologiske teknikker for økt nytelse og for å nå de høyeste seksuelle nivåene.
 • Teknikker for å sikre seksuell spenning og variasjon, også på dager hvor rutinen ellers ville sneket seg inn.
 • Kunnskap om hennes seksualitet for å forebygge problemer med lav sexlyst: Få mer og bedre sex med din partner når du vet hvordan hun egentlig fungerer.
 • Og mye, mye mer…

Hvordan kan et kurs gi dere bedre sex?

Kurset vårt er bygget opp på en enkel og pedagogisk måte. Vi starter hvert kurs med det du virkelig må vite om mannlig og kvinnelig seksualitet for å ha god sex livet ut. Deretter går vi videre til de avanserte teknikkene og de konkrete treningsprogrammene for å øke begges nytelse. Når kurset er ferdig vil du ha en full forståelse av din egen og partnerens seksualitet, hva som faktisk er mulig å få til med riktig trening og ikke minst: En lang rekke variasjonsalternativer og et oppslagsverk som sikrer nytelse og spenning livet ut. Blant annet lærer du:
Bli multiorgasmisk og fullkroppsorgasmisk

Du lærer hvordan han kan øke sin egen nytelse og få så mange orgasmer han ønsker, uten å miste ereksjonen, lysten eller orgasmeintensiteten mellom hver gang. Konkrete treningsprogrammer for å bli fullkroppsorgasmisk gir begge kjønn langt kraftigere orgasmer som kan vare i flere minutter.

Forebygg og snu vanlige seksuelle problemer

Manglende kunnskap om forskjellene på menn og kvinners seksualitet gjør at mange kvinner og menn opplever redusert sexlyst i en slik grad at det påvirker forholdet negativt. Tar du begge kursene hos oss lærer du kunnskapen som skal til for å forebygge og ofte også redusere prestasjonsangst og vansker knyttet til sexlyst. Du får kontroll på for tidlig utløsning, og snur det at du lett får orgasmer til å bli en ressurs i stedet når du blir multiorgasmisk.

Økt seksuell selvtillit

Teknikker for seksuell variasjon, kommunikasjon og hvordan få dine behov dekket bedrer både parforholdet og sexlivet. Når du virkelig vet at du kan gi din partner nytelse få andre mestrer, vil også den seksuelle selvtilliten din øke.

Seksuell opptrening

Du kan lære noe nytt, og det kan kroppen din også. Du lærer hvordan hun kan trenes opp til å få nytelse på nye måter. Konkrete teknikker for både hånd og munn, samt for økt nytelse for begge kjønn under samleie, er med på å gjøre deg uforglemmelig.

Torkel Guttormsen, entrepenør Genuine-connections.

 

Lillian og Dag er, i min mening, Norges ubestridte eksperter på sex. Siden de lanserte sine kurs har jeg anbefalt dem til alle mine egne kunder som har ønsket å forbedre sitt sexliv og sine forhold, og jeg lærer enda fra dem selv! De livslange resultatene de gir deg vil få investeringen du gjør i kurset deres til å føles som et av de beste valgene du noen gang har tatt.

Lasse K.,
kursdeltaker.

 

Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. Har personlig lest en del fra før av, men for meg var det likevel mye nytt og fint å få det forklart nærmere. Dette er det mest interessante et kurs kan handle om! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle kvinner du ønsker, rett og slett! Det er noe som kommer godt med som selvtillitsbooster ja! Definitivt verdt pengene. Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! 🙂 Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det sterkeste!

Morten H.,
kursdeltaker.

 

Jeg deltok på mannlig seksualietskurset og ble helt blåst vekk av begeistring da jeg fant ut hvor mye potensiale vi menn har til å oppnå bedre orgasmer. Alle menn bør vite om dette. Det er tydelig at Dag Eian IKKE er enda en lærer som forteller hvordan ting skal være uten å ha gått løypen selv. Han mestrer selv kunsten, og lærer bort det han lever selv.

 

Etter kurset satt jeg igjen med konkrete teknikker og øvelser som har økt min seksuelle kvalitet betraktelig. Jeg anbefaler kurset på det sterkeste.

Over 27.000 mennesker i alle aldre har forbedret sexlivet sitt ved å følge rådene våre.

I dag er det din tur.

Til kurspåmelding